• Өнөөдөр 2025-04-19

Аялалын амтат шорлог хийх энгийн арга

Цаг агаар дулаарч, урин цаг ирэхээр агаар салхинд гарч, түүдэг галын дэргэд амрах хүсэл хүн болгонд төрж буй болов уу. Тэгвэл амралт, аялалд тань өнгө нэмэх амтат шорлог хийх энгийн аргыг танилцуулж байна

Тайлбар:

х.х – хоолны халбага 15мл
ц.х – цайны халбага 5 мл

Орц:

Үхрийн мах - 1кг

Оливын тос - 1/4 аяга

Ворстер соус - 1/4 аяга (Hannu дэлгүүрт бий) Соя

соус - 3 х.х

Лимоны шүүс - 1 х.х

Сармис - 3 хумс

Бор сахар - 2 ц.х

Хар перц - 2 ц.х

Хийх заавар:

1. Орцуудаа махтайгаа сайтар холино.
2. Уутанд хийгээд эсвэл савтай нь хөргөгчинд багадаа нэг хоног ихдээ гурав хоног хүртэл дарна.
3. Ингээд махаа шарж идэхэд бэлэн.

Жич: Лимоны шүүс, вэнигер зэрэг хүчиллэг шингэнүүд махыг задалж, маш зөөлөн болгодог тул заавал хэрэглээрэй.

 


Аялалын амтат шорлог хийх энгийн арга
АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд ergelt.mn хариуцлага хүлээхгүй.

Нийт сэтгэгдэл: 0
Нийтлэлчид
Монгол Улс, Улаанбаатар хот, Сүхбаатар дүүрэг, VIII хороо, "Ардын эрх"-ийн байр, Гуравдугаар давхарт Эргэлт.мн редакц
7509-1188